YES. YES. YES.

emelie och jag

Jag tvingade emelie att hoppa in under min plåtning och ta några bilder med mig :)

 

Efter mycket bråk, tjat och skrik på den hemska 3 butiken så fick jag äntligen min bb bold igen. Finally. Är fortfarande väldigt missnöjd med 3 men jag känner mig lite mer hel som människa nu. Allt mailkonton och bbm kontakter på plats, snart alla kontakter också. Den här veckan ska jag ta det superlugnt, vila upp mig, träffa vänner, jobba lite och få klart ett projekt. Vad ska ni göra?

Share:

3 Comments

 1. gbgs_miia
  01/12/2010 / 07:09

  Hej, du har j

 2. mimmi
  01/12/2010 / 08:51

  superfin bild!

 3. emelie
  02/12/2010 / 01:09

  klo hand och tjockt ansikte mvh mig! ja din kompis emelie TA BORT BILDER F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>