X MAS BEAUTY

Vanligtvis brukar jag hålla mig till vinrött eller mörkrött när jag vill ha röda naglar, men nu under julen så tycker jag att klarrött och glitter är väldigt fint. En kombo av dessa två nagellack från ORLY blev otroligt tjusigt och jag kommer definitivt ha det nästa vecka under juldagarna :) Den klarröda färgen heter unlawful och den röd/lila glittriga heter miss conduct. Jag hade ett lager av varje och det blev väldigt täckande och snyggt.

Share:

3 Comments

 1. Emma
  18/12/2012 / 08:38

  Otroligt snyggt!
  Har en fråga om balenciaga väskor tänkte att du var rätt person att fråga då du harså bra smak och snygga balenciaga väskor. Jo nu till saken, jag såg att kenza hade köpt en balenciaga vilken jag tycker inte alls är snygg varken formen eller skinnet ser ut att vara fin (en billig väska helt enkelt) är alla balenciagas så när dom är nya och blir så snygga som dina efter ett tag? Sen kanske det beror på att du har lyxig och snygg stil vilket förhöjer väskan ytterligare och vice versa för kenza.
  Jag funderar nämligen på att köpa en mörkgrön metallic som jag trånat efter ett tag.
  Kram

  • Louise Adolphson
   18/12/2012 / 01:59

   Emma: Jag håller med dig om att väskan ser jättetråkig ut på vissa bloggares bilder :P Jag vet att de har ändrat skinnet på väskan fler gånger sedan jag började köpa Balenciaga väskor runt år 2008. Om man jämför min första Balenciaga väska med den jag köpt nu sist förra året så är skinnet på den första väskan tunnare, den blev lättare sliten och blev mycket ljusare i färgen (trots att jag är extremt försiktig med mina väskor), däremot den från förra året har inte blivit sliten alls och har hållit färgen jättebra. Så skinnet på de nya modellen med små nitar verkar tjockare och mer tåligt, däremot slitas de ut med tiden och blir snabbt mjuka men de ser inte exakt ut som de jag köpt med stora nitar. Det bästa är att titta på väskorna själv och se vilken man gillar. Metallic grön är sjukt snyggt och ser bra ut även fast det är de små nitarna :D Kram

 2. Emma
  18/12/2012 / 03:27

  Tack för svar! Får nog bli en sånn goding inom en snart framtid! Tack för att du tog dig tid att svara! :D Tycker du klär dig oerhört snyggt och har superbra smak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>