WINTER SALE

Nu har nästan alla reor dragit igång och personligen så älskar jag rea. Förr om åren var jag en riktig rea galning som defintivt kunde gå upp tidigare på morgonen för att sno åt sig de bästa fynden haha! Numera är jag betydligt mer lat. För mig handlar det inte om att vara snål utan mer sporten att fynda saker man velat ha på fullpris nedsatta till struntsummor, eller ja i alla fall en rejäl rabatt :D Reorna i London är de bästa jag någonsin varit med om och om ni planerar en shoppingresa i framtid till London så välj efter julen runt nyår eller till sommareorna, ni kommer inte ångra er. Dock kan det vara jobbigt att trängas i butikerna och jag föredrar numera nästan online butikernas reor då det är betydligt lugnare hehe. Här är min favoriter just nu, kommer klicka hem den i beigt och khaki på en gång.

1. Festlig blazer från Asos Collection som finns i 3 olika snygga färger, kostar 311 kr.

2. Fin vardagströja från Oasis, 347 kr.

3. Om man är smart så köper man klassiska och snygga badkläder när det är lågsäsong och desamma gäller vinterkläder och allt annat. Speciellt badkläder är något man kan fynda otroligt mycket av på reorna. Den här från Asos Collection är otroligt snygg och kostar ynka 227 kr.

4. Gillar tröjor med metallic trådar då det ser lyxigare och snyggare ut, den här har även en fin sidendetalj på ryggen. Kostar 227 kr.

5. Har länge tyckt att den här klänning är otroligt snygg och gillar detaljerna på armarna med paljetterna extra mycket. Kostar 269 kr.

6. Otroligt söt blus som passar perfekt till vår och sommaren med en fin kofta över. Asos Collection, 167 kr.

7. Fin tröja från Oasis, kostar 401 kr och finns i två olika färger.

8. En snygg wrapklänning som finns i både nude och svart, kostar 287 kr.

9. En klassisk och snygg klänning från Aqua som passar att användas till många olika tillfällen, ett perfekt rea köp om man är på jakt efter en snygg festklänning. Kostar 965 kr.

10. Älskar det här armbandet, så chict och prisvärt! Kostar bara 71 kr.

11. Gillar den här stilen på armband väldigt mycket och har redan hunnit köpa på mig några stycken. Kommer från Orelia och kostar 155 kr.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>