WATERCLOUDS ARGAN OIL

 

 

Waterclouds har släppt en egen version av den mest omtalade hårvårdsprodukten just nu, Argan oil. Denna hårolja upplevde jag som mycket renare än de tidigare argan oils jag testat, den kändes mer som en olja och mindre som ett serum, vilket är ett stort plus! Priset är 250 kr och den kommer att säljas på utvalda frisörsalonger i Sverige. Argan Oil utvinns från Arganträdet som endast växer i sydvästra Marocko. Håroljan maroccan oil består också av argan olja bara att de har valt ett annat namn. 

 

Ska bli riktigt spännande och se hur pass mycket bättre min hårkvalité kommer att bli efter regelbunden användning av denna produkt. Sist jag var hos min frisör Sofia på By Barda så sa hon att mitt hårs kvalité hade blivit mycket bättre. Jag slutade styla håret i juli, sedan dess har jag inte plattat håret en ända gång och använt värmespolar bara en gång, så det hjälper verkligen att ta hand om håret :) Mitt mål är att få håret riktigt långt som jag hade förut, fast den här gången skall håret bli långt och “friskt”.  

Share:

1 Comment

  1. Johanna
    14/11/2011 / 03:14

    K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>