WARNING FOR THE BOX

Bild från Tramp, min favoritklubb där jag var stammis när jag bodde i London :p raka motsatsen till The Box hehe…

Jag har på sistone börjat höra/läsa om folk som tipsar om nattklubben The Box i London. För det första så bodde jag i London länge samt spenderade flera månader där innan jag ens flyttade dit, jag har jobbat för några av de bästa nattklubbarna i London (i världen om du frågar mig hehe) samt jag har vänner som jobbar/driver nattklubbar i London. Så om det är något jag känner till i London så är det nattklubbarna och The Box är inget ni vill besöka! De som säger/skriver att The Box är London hetaste nattklubb bor uppenbarligen inte i London eller så har de noll koll, det är långt ifrån Londons hetaste och dyraste klubb. Första och enda gången jag besökte The Box var rent sagt obehagligt och de som trivs där frågasätter jag vad det tycker är kul egentligen…

Ni som har tänkt att besöka klubben, jag ska bespara er en plågsam upplevelse genom att beskriva klubben för er.

The Box ligger ligger i sexshops/strippklubbs området Soho och man möts av en stor plåtdörr med typ en porrklubb på andra sidan gatan. När man kommer in är det mörkt, skabbigt och lätt obehagligt stämning. Många som jobbar där är läskigt sminkade och klädda och helt miljön är creepy. Tänk er en mycket överviktig man som är klädd som en clown med mycket kajalpenna (creepy!!). Om det är någon av er som har sett “From Dusk to Dawn” med Quentin Tarantino så är det EXAKT så det känns och ser ut på The Box. Ni vet när de är på baren där vampyrerna kommer fram..? I alla fall borden, baren och “dansgolvet” är även det sunkigt och jag vågade inte ens ta en drink där för gud vet vad man får för bakterier eller sjukdommar i sig då (hepatit a kanske..? fy! ). Jag har inte kommit till det värsta. Det finns en scen på båda våningarna där freaky människor gör freaky saker, jag vill inte beskriva i min blogg vad de gör för något men låt oss säga att om ni är det minsta känsliga blir detta men för livet. När jag och mina killkompisar var där den gången så pratade vi faktiskt om att det kändes som Dusk to dawn och vi stannade bara en kvart innan vi stack snabbt som tusan för att shown skulle börja och tänkte att typ vampyrerna skulle komma fram haha!! Vi stack direkt till Whisky Mist där vi kände oss safe and sound lol! Alltså kände sig vuxna män lika obekväma i denna miljö som jag, så jag är ingen skraj typ ;) Dont visit och de som säger att de är coolt har twisted problems and minds eller så är de elaka och försöker luras :p

Share:

3 Comments

 1. Cecilia
  22/10/2012 / 10:33

  Men det där later ju precis som en klubb för mig!! ;)

 2. K
  23/10/2012 / 11:01

  Tror det är det som är meningen. Att vissa ska hata den och andra förundras och älska allt galet! Jag ska defintivt dit. Tycker inte alltid om de glammiga klubbarna och vill gärna ha en annorlunda upplevelse. Det är inte alltid kul och vara på flashigaste klubben med dunkadunka musik och dyraste drinkarna. Tror Box är fantastiskt bara man har humör för det och vilken typ utav person man är!

  • Louise Adolphson
   23/10/2012 / 11:28

   Visst finns det dem som gillar udda klubbar men då har man t ex cirque som flera av mina vänner jobbar på. Lokalen är inte alls glammig utan mer cool och rå, crowden och klubben är tusen gånger bättre och mer “hett” än the box :P
   Fast det klart om man vill riskera att få andras kroppsvätskor över sig eller en rejäl dos smuts och smittorisk i drinkarna så är the box helt klart rätt ställe att besöka hehe ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>