VICHY GIVE AWAY!

Vichy är ett klassiskt skönhetsmärke som vi nog alla känner till. Nu har Vichy släppt en ny serie av vårdande produkter som är perfekta under den här tiden på året när huden behöver all fukt den kan få. Nutriextra är en serie utan parabener, hypoallergena och är dessutom testad på känslig hud under dermatologisk kontroll.

Som många av er läsare säkert har lagt märke till vid det här laget är att jag försöker välja skönhetsprodukter med omsorg och helst de som är till för känslig hy. Jag började för några veckor sedan testa både handcremen och läppbalsamet från denna serie och de är riktigt bra, så det känns jätteroligt att nu kunna lotta ut ett kit till en utav er läsare :)

Det man vinner är följande:

Multi olja (värde 239 kr) – Multioljan kan man använda både till kropp, ansikte och hår. Den innehåller inga silikoner och absorberas snabbt av huden. Den stärker hudens barriär och hjälper huden att bibehålla fukten. Man kan vända den till allt från torra hårtoppar till torra nagelband.

Handcreme (värde 89 kr) – Cremen sägs ge ett 24-timmars återfuktande skydd efter handtvätt.

Läppbalsam (värde 79 kr) – Läppbalsamet lindrar torra och nariga läppar och innehåller bland annat macadamiaolja och den doftar svagt av rosor och litchi.

 

För att delta skriv en kommentar i detta inlägg varför du vill vinna kitet :) Man kan tävla till och med 11/4! Obs glöm inte att skriva med er emailadress så jag kan kontakta vinnaren (bara jag ser er email, den visas inte offentligt och kommer inte sparas). Update: Om någon undrar varför det står att detta publicerades den 7/4 och kommentarerna finns från tidigare, så är det för jag flyttade fram inlägget från den 2/4 så alla ska ha en chans att se det nu när jag uppdaterar så mycket :)

Share:

35 Comments

 1. Anonym
  02/04/2013 / 01:09

  Jag skriver detta som anonym eftersom jag inte vill skriva ut mitt riktiga namn.
  Jag har precis fått min första cellgiftsbehandling, som har gjort min hud riktigt torr. Mina händer är jättetorra och har börjat få sprickor i huden och mina läppar är nariga hela tiden.

  Därför skulle jag gärna vilja vinna detta kit eftersom det verkar vara riktigt bra mot torr hud, och jag tror att jag hade känt mig lite finare om min hud mådde bra igen!

 2. Johanna
  02/04/2013 / 01:34

  Härligt med beauty-tävling! Oljan hade jag desperat behövt nu, min hy är så fruktansvärt torr att det jobbigt nog blir fiskfjällsvarning i vissa partier, speciellt kinderna, oavsett vad jag använder för krämer!

 3. Annika
  02/04/2013 / 02:14

  Den torra luften som råder, nu när det fortfarande är vinter, suger ju ur all naturlig hudfett. Och extra eländiga är mina händer, eftersom jag tvättar dem så ofta. Jag vågar inte ens kolla ner på de ibland, när jag känner att de verkligen stramar. Tycker bara att det är så obekvämt i min kropp just nu, med as-torra smalben, händer och bleka läppar som svider. Det skulle vara så kul att vinna dessa produkter!

 4. Jennifer
  02/04/2013 / 04:56

  Hej Louise!
  Vilka härliga produkter, hade gärna velat vinna dem! Har alltid litat på ditt omdöme när det kommer till skönhetsprodukter och testat flera produkter som du tipsat om. Aldrig varit nöjdare! :) Dessa produkter skulle även vara PERFEKTA för mig just nu! Händerna, huden och läpparna är torrare än sandpapper, ingenting hemma funkar. Jag håller tummar och tår! Ha en fin dag! :)

 5. Sofia
  02/04/2013 / 06:24

  Min mamma fyller år snart och jag skulle gärna vilja skämma bort henne med dess produkter! Hon förtjänar verkligen något fint då hon jobbar och sliter hårt. Speciellt oljan skulle vara extra bra för henne då hon har torrt hår.

 6. 02/04/2013 / 08:40

  Åh underbara produkter! Jag är en sann beautyjunkie & älskar att testa nya skönhetsprodukter. Nyss blev jag inlagd på sjukhus & mitt liv fick en väldigt jobbig vändning. Nu vill jag skämma bort mig själv med just det jag älskar, produkter i massor! Ibland tycker jag faktiskt att man får vara lite ego för att orka med vardagen . Kram till dig fina.

 7. 02/04/2013 / 09:41

  Detta vore det perfekta kitet för min stackars hud och hår. Känner mig så väderbiten efter alla dagar med minusgrader. Oljan skulle jag testa i hårbotten för den känns torrast och kliar nåt hemsk!

 8. Sam
  02/04/2013 / 09:43

  Hej! Varför jag vill vinna dessa otroliga produkter från ett av mina favoritmärken? Ja, jag har precis blivit diagnosisterad med Hashimotos sjukdom och jag har därmed kapat av 2/3 av mitt hår, startat medicinering och eftersom att sjukdomen gör ens hy och läppar väldigt torr (jag brukade ha fet hy) så behöver jag nu produkter som återfuktar min hy, mina läppar, mitt hår, kropp, ja precis allt. Detta skulle verkligen vara en lyxig present! Kraaam:-)

 9. Victoria Johansson
  03/04/2013 / 11:32

  Hej Louise!

  Läser din blogg dagligen och tycker att den har inte bara fantastiska mode -och skönhetstips, men har även stil och elegans. Det är väldigt kul att känna att man har lärt sig något nytt varje gång man går in och läser om dina tips – det gäller allt från bakning till vilka produkter som är faktiskt bra för huden. Och jag är så glad att även du bryr dig om människans hälsa och miljön (med tanke på hur mkt kemikalier som finns runtomkring oss).

  Det vore kul att vinna dessa produkter då allting är torrt, kallt och trist just nu och en sådan fantastisk gåva skulle ljusa upp vardagen och förbereda en på lite varmare tider. Svenska sommaren är ju den bästa dagen på hela året (och resten av tiden måste man gå blek och köldskadad uppenbarligen).

  Ha det bäst!
  Victoria

 10. 03/04/2013 / 08:45

  Jag vill vinna för att jag har känslig och torr hy och skulle verkligen uppskatta produkterna enormt mycket! Samt att jag har hört att Vichy skall ha bra produkter! Och för att jag bara älskar din blogg! :)
  Puss!
  /F

 11. 04/04/2013 / 09:35

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag verkligen behöver bra produkter. Jag har testat många men fortfarande inte hittat de som passar min hudtyp. Eftersom jag inte är så kunning så har jag slutat testa olika prudukter för det blir mycket pengar som läggs ner.
  Håller tummar och tår nudå! ;)
  kraam

 12. Lily
  04/04/2013 / 01:34

  Detta kunde inte komma mer lägligt, jag har nämligen fått extremt dålig hy efter att jag slutade med mina ppiller, små knottror, finnar och allmänt torr hy, har provat olika krämer och tvålar men inget har hjälpt. Jag skulle bli så himla glad om jag vann :)

 13. 04/04/2013 / 02:01

  Jag vill vinna kittet för att jag inte har några hudvård/hårvårds produkter. Skulle vara kul att vinna, har tyvärr inga snyfthistorier att komma med. Men skulle bara bli jätte jätte glad om jag vann! :) (brukar aldrig vinna någonting) <3
  Kram på dig Louise, & tack för en jätte bra blogg!

 14. Hanna
  04/04/2013 / 05:05

  Hej Louise,

  Jag är med och tävlar! Har känslig hud vilket gör det svårt att hitta bra produkter. Använder dock gärna Vichy, t.ex. deras rengöring och ansiktskräm. Skulle gärna fylla på med ännu fler härliga produkter, jag behöver (minst sagt) piffas upp efter vintern.

  Kram

 15. melle
  05/04/2013 / 04:45

  Jag läser inlägget och allteftersom ser jag att dessa produkter behöver jag otroligt mycket!
  Torra toppar, spruckna och torra läpper då jag har en tendens till att bita dem. Och sist men inte minst har jag känslig hy, som skulle bli mycket glad över oljan. Oljan skulle bli perfekt innan jag BUS:ar mig, precis som du tipsade i inlägget för ett tag sedan!:)

  Som student skulle det här göra mig enormt lycklig!:)

  Tack för en great blogg!:)

 16. jasmina
  05/04/2013 / 04:49

  Hey Louise!:)

  Tack för en inspirerande blogg! Jag måste börja med att säga att jag blev så glad när jag såg att det är parabenfria profukter, jag menar det kan inte bli bättre. Och sedan det faktum att de är anpassat för min känsliga och stressade hud! Ja, vad ska jag säga,.. Kan bara hoppas på att jag vinner detta underbara kit!=)

  Tack på förhand och jag håller tummarna:)

 17. Petra
  05/04/2013 / 07:05

  Hej Louise, först vill jag tacka för din blogg! Har följt den sen flera år tillbaka och du är som min personliga rådgivare inom skönhet, älskar dina tips på produkter och hemmafix. Vad hade jag gjort utan mandelojan du tipsat om?!TACK.
  Wellwell, motivering – jag har haft torr och känslig hy så länge jag kan minnas. Torris på ben, armar, händer och läppar. Flagnar tom på näsan under vintern, helt sinnes! Jag vill vinna för jag verkligen vill testa dessa produkter och är en fattig student med flagnande näsa.
  Puss&Kram

 18. Jennie
  06/04/2013 / 01:22

  Känns som att allt redan är sagt genom de andra kommentarerna. :) Hade varit guld värt om jag fick chansen, har hyperkänslig hy som typ reagerar på allt med eksem runt ögon och annat jobbigt. Man känner inte sig särskilt vacker.. Har nu kommit till det stadiet att jag varken orkar eller vågar lägga pengar på nya produkter för att jag brukar bli besviken 9 gånger av 10 för att de inte funkar. Känner mig lite uppgiven, men varje gång jag läser om något nytt som kommer ut tänds ett litet hopp i mig ändå. Håller tummarna!

 19. Michaela
  06/04/2013 / 09:15

  Åhh jag skulle verkligen vilja vinna detta då jag tycker dina smink och hudtips är så bra!! och därför tänker jag att dessa produkter säkert är superbra för huden och jag skulle verkligen vilja prova dessa :)

 20. Cilla
  06/04/2013 / 05:37

  Jag har väldigt torra händer och en hy med acne och orenheter som samtidigt är väldigt känslig. Det har gjort att min hy har blivit väldigt torr. Jag tycker att en olja som funkar på hela kroppen låter helt fantastiskt att få prova, handkrämen och läppbalsamet är produkter som alltid är behövande och roligt att testa nya :)

 21. Hertha
  07/04/2013 / 05:23

  Hej! Jag är student, jag bor hemma och ja…det ger inte speciellt mycket tid att jobba ihop pengar till bra skönhets produkter.
  Det var länge sedan jag ägde riktigt bra och naturliga skönhetsprodukter och det märks verkligen på mig. Förut visste jag inte hur viktigt det var att använda naturliga produkter för kroppen men nu har jag förstått det. Både pga din blogg och för att jag märker skillnad nu när jag bara har råd med sämre produkter.
  Jag skulle verkligen bli jätte tacksam om jag vinner detta och det skulle nog hjälpa mig enormt!
  Kram

 22. Josefine
  07/04/2013 / 05:28

  Skulle jag vinna detta skulle jag direkt ge det till min bästa vän som jag har känt sedan tre års ålder. Hon las nyligen in på sjukhus efter en svår olycka och hennes pengar har gått åt till olika operationer som kommunen inte ville betala för.
  Jag vill verkligen ge henne något efter allt hennes slit och visa henne att jag alltid finns vid hennes sida. Vi höll alltid på med nya produkter och testade innan hon var med om olyckan men nu efter har det verkligen förändrats…
  Jag skulle kunna skrapa ihop pengar själv men jag blev just av med mitt jobb och måste snart betala månadshyran.
  Jag hoppas verkligen att min vän blir bättre och att jag kan ge henne dessa produkter som en hjälp på traven.
  Tack för en underbar blogg Louise!

 23. Hanna
  07/04/2013 / 05:57

  Jag skulle vilja vinna helt enkelt! Har ingen direkt snyfthistoria att komma med, men detta kittet skulle vara väl behövande, mest pga mina nagelband är helt förstörda, men även för att jag har lidit av sprickor under mina fötter hela livet (är 17 år nu) och inte har råd att köpa nya salvor och oljor hela tiden helt enkelt! detta skulle därför vara en fin lyxpresent.
  Jag håller tummarna! :) kramis

 24. 07/04/2013 / 08:33

  Jag vill vinna för det vore kul att få piffa till mig lite med krämer och olja nu. Tycker jag förtjänar det då jag slutade röka i vintras vilket orsakade 6 kg viktuppgång. :( I övrigt mår jag så klart mycket bättre! Men känner mig inte så snygg nu så vore trevligt med lite hudprodukter som kange ansiktet lite glow.

 25. Emma
  08/04/2013 / 10:08

  Hej bästa Louise!
  Jag vill vinna eftersom att jag precis gjort slut med min pojkvän. Vi har varit tillsammans i två år och just nu känner jag mig helt livrädd över att behöva vara ensam efter så lång tid. Att vinna produkterna hade blivit en liten tröst, så kan jag åtminstone vara snygg när jag är singel.

 26. 08/04/2013 / 01:06

  Hej Louise!

  Jag skulle vilja beskylla dig en aning för mitt begynnande intresse för skönhetsprodukter. För några år sedan ägde jag inte ens en hårfön, idag letar jag efter den bästa bb-creamen och har precis testat permanent fransförlängning för första gången. Detta går dessvärre ganska dåligt ihop med min arbetslöshet, så att vinna dessa härliga produkter vore ju HUR roligt som helst. Tack för en grym blogg och ett nytt intresse. Fortsätt som du gör :) Kram Nathalie

 27. 08/04/2013 / 02:11

  Hej!
  Jag är gärna med och tävlar om detta. Läst din blogg i flera år och vet att du har bra smak och duktig på sånt. Jag är oftast skeptiskt och rädd för att testa nya produkter för har känslig hy men litar på ditt omdömme. Så skulle mer än gärna vilja testa dessa, blev nyfiken. Speciellt handcremen, har så torra händer så det skulle vara guld värt!

 28. Emma
  08/04/2013 / 07:26

  Min hud är just nu katastrof efter några dagar i London och det känns inte som att den någonsin kommer bli bra igen… Håller tummarna att jag kan vinna så min hud får chansen att återhämta sig!
  Tack för en superbra och inspirerande blogg!

 29. Louise
  09/04/2013 / 09:19

  Hej Louise!
  Vad kul med en tävling, alltid roligt för oss som löser din blogg att få möjlighet att vinna saker

 30. Karin
  09/04/2013 / 07:37

  Hej Louise! Älskar din blogg och är trogen läsare sen många år tillbaka :)
  Jag skulle vilja vinna kitet eftersom jag älskar skönhetsprodukter och aldrig testat vichy och
  nu i vår med sol & kyla om varannat behövs huden verkligen tas hand om :)

 31. Linda
  09/04/2013 / 11:45

  Kul med tävling! Hela jag känns supertorr, så detta härliga kit skulle sitta perfekt! :)

 32. Madeleine
  10/04/2013 / 03:34

  Wow, vilka motiveringar..
  Jag skulle vilja vinna detta kit då jag, precis som du, är otroligt intresserad och framförallt inspirerad av skönhet och allt därtill.
  Tyvärr får jag vara sparsam i detta intresse på mitt jobb, eftersom jag jobbar på anstalt med sexförbrytare. Jag skulle därför vilja vinna kitet, så jag med de medel jag kan/får använda kan känna mig faaab varje dag! (För tro mig – man känner sig inte megahet i sin mörkblå uniform och uppsatt, torrt och vinterskadat hår…)

 33. Agnes
  10/04/2013 / 06:23

  Vilken härlig tävling! Jag är 27 år och har alltid haft problemhy med finnar och utslag, har nu precis avslutat min behandling med roaccutan och min hy är nu extremt torr och känslig men såå mycket finare än innan. Att ta den här kuren är något av det bästa jag gjort trots biverkningar och äntligen kan jag få den hy jag alltid önskat mig. Nu behöver jag dock riktigt bra hudvård vilket gör att denna tävling kommer helt perfekt för mig :). Tack Louise för en grym blogg som alltid ger mig inspiration!

 34. Inez
  10/04/2013 / 01:15

  Hej Louise! Jag har väl inge vidare problem med min hy förutom det vanliga, torr ibland, lite finnar osv. dock har jag väldigt torrt hår och torra läppar. Jag är ute efter de perfekta produkterna som jag kan köpa om och om igen utan att tröttna på, har hittat en underbar rengöringslotion men vill bygga på min lista ännu mer! Jag är studerande och går en stylistutbildning just nu som kräver att man alltid är fräsch, så torra händer och läppar är inget att föredra. Jag önskar verkligen att få testa dom här produkterna och du brukar vara fantastiskt duktig på att ge tips på BRA produkter och inte bara “inne” produkter.
  Tack för inspiration och en bra läsvärd blogg! :)

 35. Matilda
  11/04/2013 / 11:16

  ååh jag älskar din blogg och alla dina tävlingar! dina skönhetstips är verkligen de bästa, föredrar dem före alla tidningar alla dagar i veckan :D så jag skulle vilja vinna för jag är en trogen läsare och litar verkligen på dina tips, så antar dessa produkter är riktigt grymma kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>