TODAYS OUTFIT

Läderbyxor: Asos  Polotröja: Vet tyvärr inte :/  Väska & armband: Balenciaga  Boots: Tory Burch  Klocka: Michael Kors

Hej babes! Idag har jag haft fullt upp ända sedan klockan halv 7 (har fortfarande inte vant mig) och på kvällen så gick jag på ett event för L’oréal med Mark. Det var trevligt och de presenterade en riktigt häftig nyhet inom styling, nämligen ett stylingverktyg som plattar håret med ånga som är mer skonsamt än en vanlig plattång! Sedan gick vi till Grand och catcha upp. Nu måste jag sova fort som tusan så jag orkar med morgondagen :) Kram

Share:

2 Comments

  1. chloe
    20/10/2012 / 06:58

    jättesnyggt!

  2. teal
    05/01/2013 / 02:59

    Those pants are fantastic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>