THE PERFECT NUDE OUTFIT

the perfect nude outfitCoat New look   Top Modström  Pants Patricia Pepe 
Bracelet Cartier (the dream… <3 )
Bag Balenciaga  Boots Aldo (comes in both black & taupe!)

Slightly obsessed with nude clothes at the moment but who can blame me ;) This is exactly how I plan on dressing this fall, leather pants, a wrap coat and overknee boots. Now I just need the cartier bracelet and the bag ;)
I adore this coat and bag so much, the perfect color combo!
I also found the most perfect over knee boots, real leather, really affordable and they come in two different colors. They look exactly like Stuart Weitzman boots.

swedish english 1

Update 11e Sep – Jag vet att jag är smått besatt av beige/nude/neutrals just nu men vem är inte det ;)
Det är exakt såhär jag vill vara klädd i höst, läderbyxor, en snygg wrap kappa och ett par over knee boots. Jag var så himla taggad på att köpa den här jackan och så la jag upp detta inlägg, men nu två dagar efter jag publicerad detta inlägg så hade nästan alla storlekar sålt slut, snopet ;) Nästa gång ska jag köpa plagget FÖRST och sedan blogga om det hehe!
Jag älskar också dessa stövlar men de tänker jag vänta med att köpa tills jag åkt till London, hinner inte få hem dem innan! Ruskigt snygga och lika Stuart Weitzman lowland boots.

Share:

2 Comments

 1. 14/09/2015 / 08:55

  Åh jag beställde precis den där kappan! :) Så snygg!

  • Louise Adolphson
   15/09/2015 / 05:00

   Felicia: Åh avis jag är haha! Önskar den fanns kvar i fler storlekar Kram Louise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>