THE BROWN BAG

Jag har velat ha en mörkbrun väska i hur många år som helst nu, men jag har aldrig hittat någon som jag verkligen har tyckt om tidigare. Så min väsksamling består främst av svart men även grönt, grått, beige, rosa och orange. Men när jag såg den här giant work så dog jag lite, jag har älskat min gröna giant work så mycket under alla dess år men trots sparsamt användande är kvalitén inte den bästa. Så det börjar bli dags för en ny större väska och vad bättre än en brun med gulddetaljer :)

Vad tycker ni om väskan? To buy or not to buy? :D

Share:

2 Comments

 1. Hannah
  19/08/2013 / 12:59

  Galet snygg väska hade jag haft råd hade jag köpt den bums!!

 2. 04/09/2013 / 05:36

  Så himla lustigt för jag hittade din blogg just pga av Cigare Foncé.
  Jag är på vippen att klicka hem den i City med GGH.
  Och så hittade jag din härliga blogg…;)
  Jag älskar den bruna färgen. Den perfekt enligt mig. Längesedan Bal kom med en så mörk brun.
  Jag har en work i Cumin, men den är ljusare brun.
  Gillar Work modellen men nu får det bli en city.
  Har du bestämt dig för ett köp?
  Kram och jag kommer titta in här igen gillar din stil, mycket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>