THE BLING BLING BATHTUB

Igår när jag var på stan för att leta efter badrumsaccessoarer som handdukar, sminkvagn etc så upptäckte jag det här alldeles underbara badkaret på mitt favorit varuhus. Hela badkaret var täckt av swarovskikristaller och glittrade underbart, helt i min stil :D En sak är säkert och det är att bling bling aldrig blir otrendigt haha! Hade jag haft två miljoner som låg och skräpade så hade jag slagit till direkt ;)

Share:

1 Comment

  1. Julia
    13/09/2013 / 06:26

    Har du flyttat till London igen? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>