PERFECT HAIR!

 

Förra veckan var jag hos Maja på Salong Lyko Hair och fick en uppfräschning av håret. Efter ca två månader av att tvätta håret i vatten fullt med klor och andre mindre trevliga föroreningar och beläggningar så hade färgen släppt lite samt att jag hade fått en lätt mörkblond utväxt.

Det var ett perfekt tillfälle att fixa till den nu inför hösten :) Jag vill ha en varm guldig beige blond ton som är väldigt naturlig, jag vill inte vara så ljus så att jag får en utväxt utan jag vill att mitt mörkmörk blonda hår ska kunna smälta ihop lite med resten av håret, ifall det går några extra veckor mellan frisörbesöken.

Tyvärr visar den här bilden inte så bra hur färgen exakt blev pågrund av alla skuggorna som blev av blixten. Men kan visa bättre vid senare tillfälle. Men man ser i alla fall på ett ungefär hur färgen ser ut (den är lite mer beige), dock är det en mörk skugga över huvudet alltså inte hårfärgen.

Maja gjorde supertunna slingor med främst färg men även några med blekning. Sedan avslutade hon med en toning i hela håret för att allt skulla smälta samman i en fin ton. På Lyko har dom även ett otroligt bra utbud av olika produkter och de använder även mina favorithårborste Tangle Teezer som är skonsamt mot håret, vilket är ett stort plus!

Då Maja gjorde tunna slingor så blandas färgen delvis min egen hårfärg i håret vilket är toppen om man vill ha ett naturligt resultat :) Jag är supernöjd och det känns härligt att äntligen få den perfekta blonda färgen. Vissa av er vet säkert vad jag menar med att få till rätt färg, men på Lyko så är de riktigt duktiga på färger :) Salong Lyko Hair ligger på Grevgatan och har telefonnummer 08-6606500.

Share:

2 Comments

  1. Jennifer
    10/09/2013 / 04:32

    WOW! snyggt Louise

  2. Camilla
    11/09/2013 / 03:15

    Shit vad långt och fint hår du har! Dör så snyggt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>