Not so sunny sunday

20140518-144010.jpg
Hej babes! Den här veckan har jag gått sååå många timmars Powerwalk att jag måste ta en paus idag. Lika bra då det är tråkigt väder idag men ska bli fint i veckan :) Jag tränar ju inte direkt av olika skäl så långa powerwalks är typ som min träning. Däremot så funderar jag på att köpa en ny cykel så kan jag träna med det under sommaren :D Jag har äntligen hittat de perfekta paret rosa sneakers också, nu hoppas jag bara de passar och sen är jag kittad och klar inför alla powerwalks framöver ;)
20140518-144359.jpg

Share:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>