NO THANKS MAKE UP STORE !

Efter att ha sett den här dokumentären av Kalla Fakta tycker jag riktigt illa om Make Up Store. Jag har aldrig gillat deras smink, det känns som billigt smink som de har försökt förpacka lite “snyggare” och “lyxigare”. Jag skulle säga att det är som H&M smink i bättre förpackningar.

Sminket är verkligen uruselt, fula färgen och ger dåliga resultat. Som de säger i programmet att de som har blivit franschistagare blir påtvingade lager av svårsålda produkter och sedan nekar grundaren Mika att produkterna är svårsålda. Vem tusan vill ha på sig chockrosa, klarblå eller varför inte illgrön ögonskugga!?

Nej jag kommer defintivt aldrig köpa något från Make Up Store. Läste ett reportage i en tidning om grundarens Mika Liias otroligt lyxiga lägenhet. I artikeln står det att han hade först en lägenhet högst upp i huset och när hans enda granna sålde så köpte han den lägenheten också så han fick ett penthouse. I den andra lägenheten byggde han ett komplett hemmaspa. Tror tidningen hette Kvinna. När man ser på dokumentären så stämmer det ganska bra överrens med att

franschistagare på det sättet är det ju inte så konstigt att man kan köpa så mycket. Och så ser man detta program om alla stackars människor som investerat pengar i att starta upp hans butiker, fy!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>