My endless love for tshirts

Ett utav mina absoluta favoritplagg är tshirten. Det finns definitivt inget plagg som jag har mer utav. Jag måste visa er min absurda samling tshirts sen, ni kommer tappa hakorna! Dyra, billiga, gamla, nya, vintage, secondhand, lyxiga, trashiga, simpla, coola, ja alla typer av tshirts finns i min tshirtsamling men större ska den bli. Äger i dagsläget bara en tshirt från Junk food men är sugen på att köpa fler.

Dessa vill jag väldigt gärna ha och om jag känner mig själv rätt kommer det snart finnas i min tshirtsamling. Tshirts är något jag alltid unnar mig i mängder. Den stora fördelen med att vara plattbystad är att man passar otroligt bra i tshirts ;)

Junk Food Beatles Abbey Road T-ShirtJunk Food Little Miss Bossy T-Shirt
Junk Food Little Miss Naughty T-ShirtJunk Food Star Wars Short Sleeve Tee

Share:

3 Comments

 1. emmi :)
  09/12/2007 / 01:42

  T-shirts

 2. donnasandra
  09/12/2007 / 02:06

  T-shirts

 3. Jennifer Montibello
  01/01/2008 / 10:27

  Lyssnar du p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>