MORNING JUICE

När jag slutade med socker så bestämde jag mig att även ta tag i andra delar av min kost, nämligen att se till att jag får i mig extra mycket vitaminer då jag har vitaminbrist (b och d brist för att vara exakt). Jag gick förbi en hälsokostbutik i närheten av där jag bor och köpte den här fantastiska multivitamin juicen från Holistic. Den är helt fantastiskt då den innehåller mellan 100% till hela 2000% av den dagliga behovet man behöver av i princip alla vitaminer och mineral, alla typer av b vitamin, a, c, d etc. De enda den inte innehåller är järn. Det jag gillar med denna att den är gjord av grönsaker, bär, alger och betor, alltså är den helt naturlig och kroppen har lättare att ta upp vitaminerna. Den innehåller bland annat spirulina som har blivit väldigt populärt på sistone. Så detta är den perfekta allt i ett hälsotillskottet. Man ska få i sig en matsked per dag så jag blandar den med en söt juice från Go Morgon (som är utan tillsatt socker) då den inte smakar så gott för sig själv. Sedan har jag i fyra droppar av d vitamin olja från Thorne.

D vitamin är en stor bov i allt från depression, dåligt immunförsvar och förkylningar, sämre hår och hud etc. Ja listan kan göras väldigt lång. Man behöver få sig minst 2000DL per dag för att få upp sina nivåer då vi bor i ett av världens mörkaste länder och knappt får något solljus under höst, vinter och del av våren. Jag har slarvat mycket med detta tidigare men jag märker redan skillnad då jag druckit denna varje morgon i snart tre veckor nu! Sedan dricker jag även en naturdiet shake den nya varianten med mindre kalorier en gång per dag, så även där får jag i mig ännu mer vitaminer och lite järn (äter nästan aldrig kött längre) :)

Rekommenderar verkligen detta till alla, speciellt nu på vintern! Kram Louise

Share:

1 Comment

  1. Jonna
    27/10/2014 / 03:14

    Hej,

    Bor inte du i London længre?
    Vad gør du i Stockholm utøver bloggen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>