MONDAYS.

IMG_756000 copy2

Hej babes! Så var det en ny vecka och måndag igen, för min del flyter veckodagarna ihop och alla dagar känns i princip desamma, oavsett om det är lördag eller måndag. Jag har haft så mycket att göra nu senaste veckorna att jag knappt hunnit reflektera över att halva sommaren redan har gått. För min del blir det ingen semester för mig i år, har varken tid och råd att slösa massa pengar på onödiga nöjesresor när jag har viktigare saker för mig. Så det blir Stockholm och London men jag klagar inte. När jag varit borta från London några månader så känns det alltid roligt att vara tillbaka igen. Ni som bott där vet nog vad jag menar, man behöver ibland komma därifrån, åka hem vara med familj och vänner och bara varva ner.

Idag höll jag med ett riktigt bra skönhetsinlägg som jag tror ni verkligen skulle (kommer) gilla, det tog typ 2 timmar och nu så plötsligt hänger sig min dator, bildprogrammet hänger sig där jag lagt ihop alla bilderna och så poff var allt borta :( Bohooo! Varför lär man sig aldrig att spara ner sakerna först !?! Nä nu ska jag ut och ta en powerwalk så får jag ta tag i sminkinläggen senare. Kram!

Share:

1 Comment

  1. Lilly
    23/07/2015 / 11:43

    Men vad är det du har att inte ta semester från? Du varken jobbar eller pluggar? :o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>