LIP SAVER

En skillnad som jag märkt med att bo i Stockholm och i London är att i England får man inte lika lätt torra läppar. Läppbalsam är inte ett måste då luftfuktigheten är så pass hög, i Sverige blir i alla fall mina läppar direkt supertorra och måste ha läppbalsam konstant. Desamma gäller fuktkräm för ansiktet och kroppen, huden blir inte lika torr helt enkelt!

Så fort jag kom hem till Stockholm blev mina läppar supertorra och jag letade i princip överallt efter ett naturligt läppbalsam utan petroleum/petrolatum. Till slut hittade jag ett från body shop som heter Hemp Lip conditioner. Beskrivningen på Body Shops hemsida är “This intensive lip balm restores very dry lips and is designed to protect them in extreme weather conditions”. Så det låter som gjort för Sveriges klimat.

Min förra favorit var Dermalogica Climate control men på sistone vill jag bara använda ännu mer naturliga läppbalsam. Jag använder inte bara naturliga och eco cert produkter men just när det gäller läppbalsam känns det som ett givet val.

Share:

1 Comment

  1. 12/01/2014 / 10:43

    Älskar denna också! Förbrukar massa känns det som under vinterhalvåret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>