LATE NIGHT SHOPPING

dusty pink timberlands carvela over knee suede boots kim kardashian kylie jenner fashion blogger late online shopping

Jag brukar somna rätt så sent numera så tittade runt på massa hemsidor sporadiskt efter lite nya höstskor. Alltså hur smidigt är egentligen inte online shopping när man tänker efter. Vad gjorde folk på nätterna innan internet fanns när man inte kunde sova? Läste en bok? Filosoferade? Haha! Kanske var det enklare sova då när man blev så lätt uttråkad ;)

Jag hade Timberlands när jag var yngre (innan alla rappare och kardashians gjorde dem populära igen haha!) och då var det väl lite “nördigt” att ha dem (iaf vad jag minns) men jag gillade de ändå. När jag var på Selfridges häromdagen så såg jag ett par rosa Timberlands och blev helt såld! Finaste rosa färgen den här säsongen också, nämligen dusty pink (kan nog översättas som gråaktig gammelrosa).
Jag har nu beställt hem ett par och hoppas de passar. Bootsen finns även i svart och tycker de är riktigt snygga också, men jag älskar rosa så det var ett självklart val.
Jag hittade även dessa over knee boots från ett av mina favoritmärken så slog till på dem också. Har letat så länge nu efter ett par suede boots utan hög klack som man kan ha till vardags men alla har hittills varit så himla obekväma.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>