ILLUSION OF BIGGER LIPS

Fylliga läppar är något många strävar efter att ha, vare sig det är med hjälp av smink eller fillers, så är det onekligen mycket populärt. Jag har planerat att göra några reportage och intervjuer angående just fillers och olika tekniker framöver. Men först tänkte jag skriva om ett otroligt bra make up tips, för de som vill framhäva läpparna med ett bra sminktips.

Kim Kardashian må ha förändrat sin klädstil en hel del senaste åren, men hennes make up är i stort sett alltid helt klanderfri. Hon introducerade contouring till omvärlden men det är inte det enda fantastiska make up tekniken som hon använder sig av. Jag personligen använder alltid endast väldigt ljusa läppglans/läppstift då det får läpparna att se större ut. Men vill man ta det hela lite längre så titta på bilden nedan.

Lägg märke till att det är en tunn linje målad just i kanten av henne läppkontur, man skulle kunna säga att en del av strecket är utanför läppen men samtidigt på konturen. Detta suddar ut kanten av var läppen slutar och ger intrycket att läpparna är större än vad de egentligen är. Dock gäller det att välja en läppenna som verkligen matchar din hudfärg, inte ditt läppglans. Sedan över läppennan applicerar man ett väldigt ljust läppglans i antingen beige eller rosa, helt utan skimmer eller glitter, helst ett gloss med enbart mycket glans.

Extra tips! Glöm inte att återfukta läpparna ordentligt dagligen för att få ett plutigt och snyggt resultat när läppglanset är applicerat. Jag älskar Body Shops naturliga “Hemp Lip Conditioner”, helt utan mineraloljor och andra otrevliga ingredienser :)

Bilder: Getty Images

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>