HIGH LIGHTS MEETS HAIR CARE

Bild från när jag var på Salong Vita. Efter jag var hos Maria och fixade till håret så kändes det som om mitt hår fick mycket bättre kvalite. Maria berättade bland annat att hon använde en speciell blekning när hon slingade min hårbotten som faktiskt stärker och ger fukt till håret!! Så det är ett grymt tips till er som brukar slinga utväxten ofta :) Jag vet inte vad just den blekningen hette men ni kan fråga Maria!

Sedan efter det hade vi en toning och det hjälpte säkert så håret känns finare. Att något så enkelt som en toning ger ett sånt lyft :)

Share:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>