HEALTHY SUN BB BRONZER

Jag skrev om den här produkten redan förra året, men nu när sommaren är här så är den värd en liten påminnelse. Den här produkten kan man använda på så många olika sätt. Först och främst så älskar jag att den är krämig, jag tycker det kan vara ganska jobbigt att försöka lägga en bronzer över vissa foundations då de tar evigheter att torka och så blir det sådana där fula sträck i ansiktet. Eller så ger det ett väldigt matt och “torrt” intryck av hyn. Jag föredrar en hy med mycket lyster framför en väldigt matt hy, men detta är självklart individuellt.

Så om man till exempel vill markera kindbenen, näsan eller göra konturer så det ser naturligt ut så är den här produkten perfekt. Den ger ordentligt med färg! Men om man vill ha den mer över hela ansiktet som en bronzer så smälter den perfekt in i hyn och till och med de absolut blekaste personerna (som jag själv, smälter in i vita väggar utan brun utan sol haha!!) kan använda den här produkten. Som ni ser på min hand så jämnar färgen ut sig enormt mycket och den kan se lite lätt gul ut på bilden men det är bara på bilden. Men den passar lika bra om man är solbrun eller har använt brun utan sol. Den jag använder är nr S05, tycker den är finare i färgen än S07, men även det beror ju på vilken hudton man har :) Den kostar 219 kr och finns bland annat på Lyko.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>