Golden green glam

Steg 1. Jag börjar först med att lägga de mörka skuggorna vid ögongloben, sedan en ljusare guldig skugga över ögonlocket, en grå-guldig skugga runt ögonfransarna och även under fransarna och rejält med guld vid ögonvrån. När jag har lagt alla färgerna så borstar jag försiktigt ut de så de smälter ihop. Man får helt enkelt känna av om det blir för mycket eller för lite ögonskugga på något ställe, fylla i med mer ögonskugga och sedan borsta ihop färgerna på nytt. Mellan bilderna så har jag fyllt i lite här och var, vilket kanske syns. Det viktigaste är att prova sig fram och att aldrig låta ögonskugga vara “unblended”  ;)

Steg 2. Applicera eyeliner, fyll i ögonbrynen och forma till dem.

Steg 3. Böj ögonfransarna och applicera mascaran, jag applicerar mascaran som jag beskrev i detta inlägg. På första bilden har jag ingen concealer eller mascara, så jag har med flit borstat runt ögonskuggan under ögonen extra mycket. På den här bilden har jag applicerat concealer försiktigt med en blending sponge för att ta bort överflödig skugga under ögonen.

Steg 4. Avslutar med att applicera en rad av lösögonfransar. Vill att det skulle bli en riktig “glam-effekt” med denna look så det passade bättre än naturliga single ones fransarna från Eylure. Här är min eyelash guide om hur jag applicerar fransarna.

Jag använder följande produkter / I used the following products

Anastasia Brow Wiz (Blonde), Anastasia Brow Duality (Camille/Sand), Bare Minerals Lash Domination, L’oréal Super Liner GelMatic (Deep Violet), Mac Concealer (NC15), Bare Minerals Bare Skin Foundation (Bare beige), Front Cover eyeshadow palette (Cool eyes).

Share:

1 Comment

  1. Dani
    17/01/2015 / 08:09

    Vilken snygg make!! I love it!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>