FROM 16 TO 26

khaki outfit kim kardashian make up look mario inspired
Hi dolls!
I am sorry of the lack of updates here, I needed a break to refuel my inspiration and focus on other things. I can’t believe that in less than a month I have been blogging regularly for 10 years!!! Yes ten wopping years. Omg…
I started when I was 16 and now I am 26, so my phases this blog have been through and most of all, all the phases I have gone through over these past 10 years. I have changed so much since then but I also have so much in me that is exactly the same, the core of who I am I guess.

I would love to hear what you readers what me to write more about in the future! Write a comment and let me know.
Lots of love,
Louise

//

Hej babes!
Ledsen för det långa uppehållet med inlägg men jag behövde en liten paus för att återhämta min inspiration och fokusera på annat. Det är helt sjukt att om mindre än en månad har jag bloggat i princip konstant i 1o år!!!!! Ja, tio hela år. Hur sjukt är inte det? Jag började blogga när jag var 16 och nu är jag 26, så många faser både jag och bloggen hade gått igenom. Jag har ändrats så ofantligt mycket men samtidigt är det många sidor av mig som är exakt desamma, det är en stor del av min personlighet som alltid kommer vara densamma. Men andra saker som värderingar, uppfattning om saker och ting samt allt jag lärt mig under åren har självklart ändrats. Det tillhör väl processen att växa upp.
Är det någon här som har hängt med från början eller i flera år?
Jag skulle gärna vilja höra vad ni läsare vill att jag skriver mer om, slänga iväg en kommentar om det så blir jag jätteglad :)
Kramar Louise

Louise Adolphson khaki styles khaki green outfit ideas

Share:

4 Comments

 1. Emma
  04/05/2016 / 07:58

  Har varit med sen innan du flyttade till London och pluggare, helt sjukt vad tiden går snabbt vet inte hur länge jag läst din blogg. Det är tack vare dig jag älskar Balenciaga haha ;) Jag tycker om att läsa om din stil, smink/beauty (extra mycket på denna punkt för du ser alltid flawless ut).
  Hoppas du kommer igång med bloggandet igen :D
  Kram

 2. nadine
  04/05/2016 / 10:43

  Önskar att du gjorde en lista! Vill veta mer vem Louise är.

 3. Jamina
  05/05/2016 / 08:42

  Jag har hängt med från början och du är fortfarande en av favoriterna! Något jag älskar och gärna ser mer av är outfitbilder då du har så grymt bra stil. Sedan är dina skönhetsinlägg stora favoriter och då gärna när du provar exempelvis smink och fotar resultatet – som typ alltid är amazing! Överlag skulle jag väl säga att mer bilder från din vardag vore himla roligt, även om jag vet att du inte vill vara för personlig här.

  Helt sjukt att det snart har gått 10 år! Vi är lika gamla så då har jag alltså läst din blogg sedan jag var 16 vilket känns som ett helt liv sedan..

  Kram!

 4. vanessa sarkany
  06/05/2016 / 06:55

  Hej fina! Jag har följt din blogg ett bra tag! Jag kommer ihåg att jag hamna på din blogg av en slump på devotes hemsida tror jag det var, för ca 8 år sedan! Jag började läsa din blogg och gick igenom nästan hela din blogg för jag tyckte att den var så bra och inspirerande och inte som alla andra! Sedan dess har jag följt din blogg, inte vart inne varje dag men då och då! :) Det hade vart kul att veta mer om dig själv, vad du vill göra i framtiden, drömmar osv, du kanske har nämnt det men då har jag missat det! Kanske mer outfits bilder? Älskar dina skönhetstips och hur du sminkar dig! Ha det bäst! Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>