Fr

louise
Här kommer första delen av svaren på era frågor!


Vilket är ditt drömyrke?
Att både vara författare och jobba samt skriva med skönhet som främsta ämne. 

Kul med frågestund! Gillar din blogg skarpt.
Så till mina frågor:
Bästa budget ansiktskrämen?
Bästa budget ansiktsrengöringen?
Bästa budget kroppsskrubb?
Bästa sminkmärke överlag/dina favoriter (budget som lyx)?
Tack! Kram
Jan marini har de bästa ansiktsprodukterna både för problemhy och normal hy. Det är många som frågar om hudvård och allt jag säger är investera i dessa produkter. De är verkligen värda pengarna och får till verkligen hyn att stråla. Jag som aldrig haft hudproblem upplever till och med skillnad. När det gäller budget så brukar l'oreals fuktkrämer vara bra. Jag gillar Isabora, Dior, Maybelline, Biotherm och YSL. 

Vad ska du sysselsätta dig med i höst, förutom bloggen?
Jag har inte bestämt mig ännu, är verkligen velig på vad jag ska göra. Antingen jobba mer, köra mer events eller kanske flytta till London, planera framtid studier, inte alls något spikat ännu. Ni får följa med i bloggen vad jag hittar på ;) 

Hej älskar din blogg, dessutom är du otroligt vacker! :) Har ett par frågor; 1. Vad för smink skulle du rekommendera blonda med blåa ögon? 2. Passar man i brunt hår (som du gjorde) även om man har mycket ljusa ögonbryn? (ja, man kan ju färga dem också men ser det fake ut? :P)
Tack så mycket J
1. Bruna färger är väldigt fint till blåa ögon, testa en lätt skimrande mörkbrun skugga. Även alla bronze toner i guld, brunt, beigt passar perfekt.
2. Klart man gör, bara att färga ögonbrynen och det ser inte fejk ut om du väljer en brun färg J Om du går till en salong kan de blanda till en färg som passar din nya hårfärg. 

1. Hur mycket tjänar du på din blogg?
2. Vad fick dig börja blogga?
3. Vad gör du en dag du känner dig deppig för de ska bli bättre?
Din blogg är jätte bra, keep up the good work!
kram
1. Hemligt ;)
2.  Jag tyckte alla bloggar som fanns var så tråkiga haha! Inga bra skönhetsbloggar fanns…
3.  Träffar en vän som alltid gör mig glad, ser satc, unnar mig att äta precis vad jag vill, fixa mig ordentligt med naglarna, fötterna och ansiktsmask osv.  

Varför umgås inte du och Mogi längre? Innan verkade det som om ni hängde varje dag typ :-)
Vi gled bara ifrån varandra… 

vad använder du för hårprodukter?
(för att få ditt hår så himla fint !)
 
Använder just nu schampo och balsam från Treseme, inpackningar från Kerastasé och Joico, deras inpackningar är bäst! Sedan hårserum från Lanza. 

Hur tänker du nu när du varit singel ett tag, är du sugen på att träffa någon ny? För vi blev singlar samtidigt ungefär och jag velar lite=) man har ju sina dagar!! Tror du det går att hitta något seriöst ute?
Klart det går att hitta något om man träffar någon man har kemi med J 

Vilken är den bästa ansikts-serien (rengöring)? Har ingen problem hy, dock skulle det inte vara helt fel med lite mer lyster eller mindre porer.
 
Jan Marini har de bästa produkterna, finns bland annat på Ellipseklinikken.se Hur många läsare har du per dag? Ca 6000-7000 unika
Hur mkt tjänar du på bloggningen? Hemligt
Var i Sthlm bor du?
Vasastan
Har du tagit studenten, isf när?
Nej
Vad har du för framtids
planer? Tänker du plugga vidare, isf vad?
Jag kommer plugga men inte till hösten för jag har inte bestämt mig om jag ska plugga i Stockholm eller inte.
Vad tycker du om Kenza, Kissie, Mogi och Blondinbella? Vem är trevligast? Vem har bäst klädstil?
Har åsikter men tänker inte dela med mig av dem här ;)

Hur mkt shoppar du för i månaden? Kan vara allt från 1000 till 25 000.
Vad jobbar du med?
Bloggar, event-planerare och frilansare. 
Hur gammal är du? 20 år
Lever du på dina föräldrar? nej
Din blogg är verkligen läsvärd!:)
Tack J Jag är 20, nej det gör jag inte.  
Just det är nyfiken på om du pluggar isåfall vad du pluggarPluggar inte just nu.
Vad kostade din balenciaga? Vet du om det finns några av dom väskor kvar nu på nathalie, på rean alltså.. J kram?
17 000 kr. Finns inget kvar att deras rea nu skulle jag tro, inga snygga saker i alla fall hehe :)

Hej Louise!
Kan inte du skriva mat/träningsdagbok för en dag eller kanske en hel vecka. I detalj hur du äter osv. Vore jätte snällt för jag behöver verkligen inspiration till min viktnedgång.
Vet du några tips hur man blir av med hullet kring magen och ryggen samt låren? Vill verkligen ha bort det nu!!!
Hur lång är du och vad väger du?
Vad har du för storlek på jeans, både i tumstorlek och storlekar som 32,34,36..etc?
J
Storlek 24 i jeans och annars storlek 34.
Okej mina personliga tips är gå en lång powerwalk varje dag, drick inga kolsyrade drycker och håll dig undan salt (båda binder vätska), springa ibland om du orkar (jag föredrar powerwalks). Antingen kör du south beach dieten (googla och sök i min blogg för mer info) eller så kör du Louise-dieten ;) Vilket är ät vad du vill men väldigt lite, jag kan gå ner 2 kg på en vecka av att äta skräpmat, dock väldigt lite skräpmat och inget annat J  

1. skulle du vilja simma med hajar, typ sänkas ner i en sån bur?!? =D
2. va gillar du för människor?
Personer som har nära till skratt, har humor, självdistans och pratglada eftersom jag själv är det :)
3. hur var du när du var 15?
1. Haha rolig fråga! Nej aldrig i livet verkar väldigt läskigt
2. Öppna personer med bra humor som är avslappnade.
3. Brun-utan-sol beroende, vill alltid verka mogen, reserverad och ganska pryd, besatt av att bli äldre och känna mig vuxen snabbt.

Jag undrar vad Brun utan sol har för påverkan å pigment och hud osv…bryter det ner pigmentet så man inte har lika lätt att få färg i vanlig sol? Och gör det att man får en annan färg i solen?
Brun utan sol gör att den vanlig solen inte tränger in i pigmentet, alltså får man antingen satsa på en riktigt bränna eller hålla sig helt till brun utan sol. För det brun utan sol gör är att den ändrar hudens yttersta lager tillfälligt och det är där solens strålar ger färg. Man kan alltså inte kombinera. Och ja brun utan sol bryter även ner pigmentet eller förslappar det är ett bättre ord, det tar lång tid att bli brun efter överanvändning av brun utan sol.   

Du verkar ha otroligt mycket kläder. Hur har du råd med alla kläder med tanke på att du studerar?
Använder du bara dina plagg en gång och sedan använder du dem inte mer?
Älskar bloggen och är lite beroende av den ;)
Jag studerar inte. Jag använder vissa plagg flera gånger, andra används nog bara en gång och andra har inte ens använts ännu J 

Har du fyllt dina läppar eller är det bara som du putar när när du blir fotad? För om man jämför med jättegamla bilder på dig ser dina läppar mycket mindre ut.
Vem har du jobbat för som frilansare förutom de där två studentmagasinen?
Några favoritlåtar inom genren house?
Ha det jättebra och stäng aldrig ner din blogg! Kramar!
Ja det har jag gjort, nej jag putar inte med läpparna. Olika nätmagasin och livsstilshemsidor, skrivit infotexter åt kliniker, stylat för SOLO, ja lite olika. Just nu gillar jag leave the world behind, sexy bitch med david guetta och let the bass kick im in la bitch (mike newton mix). Inga överdrivet nya låtar men de är bra.

Vad har du för syn p&
aring; en helbegetarisk kost? Kan du tänka dig att bli vegetarian? Varför/varför inte? :)
 
Nej usch va tråkigt, jag älskar kyckling och sushi. Kött kan jag dock vara utan, äter det nästan aldrig. Sedan älskar jag päls så är inte riktigt en person som är speciellt motiverad på att äta vegetariskt ;) 

Jag undrar vad du använder för kamera. Har frågat flera gånger men inte fått svar.
Canon D400 

Hej Louise!
1. Hur ser en helt vanlig dag ut för dig?
2. Vad äter du en helt vanlig dag?
3. Vilka umgås du mest med?
4. Vem/vilka är dina närmsta vänner?
Tack för en sjukt bra blogg!
sanna
1. Vaknar vid tio-elva, går upp och gör den obligatoriska koppen te, kollar bloggen, mina olika mail, mailar, fixar lite, går några möten, gör en behandling eller träffar någon vänför fika/liknande och sedan middag med vänner igen
2. Börjar dagen med te och smoothie, sedan något lättare till lunch för jag gillar inte lunch, så en naturdietbar, fruktsallad eller smoothie, sedan blir det oftaste någon sallad/thai/sushi till middag. Det slinkar oftast gärna ner godis eller andra sötsaker under dagen också..
3. Jag har en ganska utspridd vännerkrets så det varierar väldigt mycket.
4. Jag har några stycken nära vänner men håller deras namn privata.  

Jobbar du med något mer än bloggen? Hoppas frågan inte känns personlig, men man blir ju lite nyfiken på hur du har råd med så mycket resor, shopping och behandlingar :)
Ja det gör jag
Funderar du på att utbilda dig till något och i så fall vad?
Jag funderar på att göra det och kommer även förmodligen göra det, något som har med skriva antar jag. Har inte bestämt mig ännu, finns så mycket jag älskar att göra och så mycket som jag jobbat med.

Share:

7 Comments

 1. Annie
  11/08/2009 / 07:37

  Vart hittar du kl

 2. sandra
  11/08/2009 / 10:54

  var inte du och mogi v

 3. Sanna
  12/08/2009 / 01:15

  Hej Louise! Du svarade aldrig p

 4. Ebba
  12/08/2009 / 07:34

  Nej men! Menar du allvar att du

 5. Till Louise
  12/08/2009 / 10:49

  Har du storlek 34 i jeans och

 6. carro
  13/08/2009 / 03:04

  vad menar du n

 7. sara
  13/08/2009 / 04:01

  undrar varf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>