Flashback: Juldagen 2007

Satt och kollade gamla blogginlägg och kom över detta inlägg, det var en riktigt kul kväll som jag fortfarande minns. Jag var med och hade fest på Cafét juldagen 25e december 2007.
Tänk så fort åren går, så mycket man hunnit med, galna kvällarna man haft…
hahaha
Gårkvällen började tillsammans med Petra och Mickis. Vi möttes alla upp på Soap Bar där även Hannah var. Sedan efter en stund begav vi oss till cafét där sidan jag är moderedaktör på hade en julgala, söta Adam tensta uppträdde bland annat…
Jag är moderedaktör för en stor sida som redan finns men som kommer nylanseras om några veckor, berättar mer för er om det då :) När jag skickade ut eventinbjudningen på facebook skrev jag
"Dresscode: Uppklätt till tänderna. Cocktailklänningar osv. Mvh Louise Adolphson".

Man ska ju uttnytja sin makt när man har den ;) Och jag tycker att ganska många av tjejerna som var där igår hade ansträngt sig riktigt bra! Kul när riktigt många klär upp sig.
Själv hade jag outfiten om ni ser på bilden ovan.
Sammetsklänning som är vintage, dr martens lackboots från Mango, ett armband från HM Trend och strumpbyxor från Woolford.
 Alex Wessely fotade ju mig själv häromdagen när jag körde "modebloggsposen", så det var givet att köra den alla tillsammans när Mickis, Petra och jag var samlade, klart man bjuder lite på sig själv, haha! Efter cafét gick vi vidare till village. Skulle kunna sitta här och berätta hela dagen om hur lyckad och flummig kvällen var, men detta är trots allt en modeblogg (ibland skulle jag vilja ha en personlig blogg) så ni får nöja er med massor av bilder
;)


Share:

4 Comments

 1. Caroline
  02/11/2009 / 04:27

  Ja, visst

 2. ellendellen
  02/11/2009 / 04:45
 3. eighteenkaratgold
  03/11/2009 / 01:07
 4. Michaela
  05/11/2009 / 02:02

  hahaha gud hur ser jag ut. tur att utseendet i alla fall blir b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>