EYE MAKE UP INSPIRATION BY LOUISE

Jag älskar att mixa och matcha olika skuggor och blending har jag gjort i flera år, roligt att det var blivit en sådan stor trend överallt. Och inte bara för oss beauty junkies som provar allt möjligt. Att blenda alltså mixa samman skuggorna blir snyggare på verkligen alla och är så enkelt. Jag har nu köpt en ny dator och en ny webcam med extra hög upplösning så tänkte jag skulle ta ändan ur vagnen (eller vad det nu heter haha, ni förstår vad jag menar) och börja göra skönhetsvideos. Frågan är bara om jag ska ta det på engelska, skulle ni störa er om jag pratade på engelska i skönhetsvideos?

Share:

1 Comment

  1. Liz
    22/08/2014 / 05:22

    Tycker absolut du kan göra videos på engelska :) Så kul att du ska komma igång med det! Finns ingen jag hellre ser göra mu-tutorials än dig!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>