Dagens

dagens önskeoutfit
Just nu skulle jag vilja gå till gymmet, springa, cykla och stretcha ordentligt. Sedan dra på mig något tjusigt i form av outfiten ovan och bege mig ut på stan. Men tyvärr är hela stan och de flesta man känner i Visby så tyvärr förblir det bara en tanke…

TISHA Världens finast tshirt kommer givetvis från Lanvin…
BYXOR Jag har säkert bloggat om dessa jodphurs från Lindex en tiotal gånger. De är ju så snygga för de låga priset. Nej nu klickar jag hem dem, orkar inte bara ha med den på dagens önskeoutfit, de skulle bara bättre som dagens outfit.
KLACKAR C h r i s t i a n   L o u b o u t i n, mina vänner.
VÄSKA Samma sak här, jag har bloggat om den här väskan för många gånger. Den här rackarn blir nog nästa stora väskköp.
ARMBAND Oj så vackert armband men oj så dyrt. En dyrgrip från Tom Binns

Share:

4 Comments

 1. emmeliheltenkelt
  17/07/2008 / 07:50

  ingen bild :(?

 2. riotvan
  19/07/2008 / 11:51

  Tr

 3. riotvan
  19/07/2008 / 11:51

  tr

 4. fagelungar
  19/07/2008 / 06:15

  kommentaren har egentligen inget att g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>