BRUNELLO RESTAURANT

När jag var i London så gick jag och Maria till Brunello restaurangen hela två gånger och åt. En italiensk restaurang som ligger i Baglioni hotellet, precis mitt emot Hyde Park (Kensington/Knightsbridge sidan av parken) Tog massa bilder från först kvällen vi var där. Jag älskade verkligen inredning de hade i restaurangen, den var modern, lyxig och mysig på samma gång. Jag har svårt för inredning som är så pass modern att det blir minimalistiskt, jag föredrar vackra tyger, lagom dämpad belysning och en mysig atmosfär. Restaurangen har även en mysig uteplats som man kan sitta där man kan ta en cocktail, jag och en vän gjorde det sista kvällen innan jag åkte hem, var väldigt mysigt och lugnt trots att det är en väg precis utanför mellan Hyde Park och hotellet.

Jag som i stort sett enbart dricker champagne eller Bellinis när jag dricker alkohol blev väldigt imponerad av deras Bellinis. Först restaurangen jag har besökt på väldigt lång tid som gör egen persikopure samma dag som den serveras med champagne, wow! Det smakade så fräscht och annorlunda jämfört med de konstgjorda färdiga puréerna.

Starter: Burrata

Peach bellinis

Another starter

Dessert: Tiramisu (One of the best I have ever tasted!)

Dessert: Coffee creme brule

Bellinis and dessert, the best combo

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>