EVENING MAKE UP

Jag älskar bronze-ögonskuggor och är det jag i stort sett alltid använder. Jag älskar bruna, beiga, gråa, lila och ibland till och med gröna (har gröna ögon så då passar det bra!). Färgerna ovan är dock mina favoriter och jag använder dem ofta! Jag tycker att skimrande ögonskuggor är mer smickrande och ger en mer levande look. Självklart kanske det inte passar alla att gå till jobbet med kraftiga mörka ögonskuggor, men då kan välja neturala beiga färger som är bara lätt skimrande.

På bilden ovan har jag mixat följande ögonskuggor, GloMinenerals smokey eye kit bronze och Idun palette Brunkulla. Först lägger jag den mörkaste färgen från Glo Minerals över hela ögonlocket, sedan använder jag en mjuk ögonskuggsborste och lägger den näst mörkaste ögonskuggan från Idun Brunkolla på ena halvan av ögonlocket närmast näsbenet. Jag suddar ut kanten över ögonlocket men den näst ljusaste från Glo Minerals, det står “Lid” på den färgen. Avslutar med att borsta den ljusaste färgen från Glo Minerals ända upp till ögonbrynet och hela vägen in till näsbenet.

På den här bilden har jag även använt ögonbrynskit från Glo Minerals, mascara från Victoria Secret, eyeliner från UNE och lösögonfransar (den varianten med glesare fransar) från det fantastiska märket Eylure. Eyelures utbud i Sverige är uruselt så jag köper på mig när jag är på Boots i London eller så beställer jag från Asos. Mina favoriter är deras single ones, de som är intensiva (för fest) och de som är pre glued, de andra är också snygga men det är dem som jag tycker allra bäst om :D Dock använder jag inte limmet som hör till, utan detta lim som är fantastiskt.

Share:

1 Comment

  1. emma
    03/01/2013 / 06:25

    Du har så himla fina ögon, både färgen och formen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>