BEAUTY TRICK

Ett bra sminktips för att se piggare ut och även ge en illusion av större ögon är att investera i en vit kajalpenna. Pennan ska helst inte ha så mycket skimmer men lite går bra beroende på vad man gillar för look, på kvällen om man ska på fest känns skimmer mer “passande” och till dagen en matt vit ögonpenna. Denna look passar bäst när man har lite färg i ansiktet, brun utan sol, lätt solbränd eller mörkare hudton. Jag som är väldigt, väldigt blek skippar denna look om jag inte lagt på ett lager brun utan sol innan eller en rejäl dos bronzing powder ;)

För att få större ögon så måla hela insidan av fransraden med eyelinerna (den matta varianten). Om man även vill se piggare ut och ge ett mer “vaket” intryck så man kan applicera eyelinern/kajalpennan i hela ögonvrån och sudda ut med fingertoppen. Jag tycker det kan vara väldigt fint när det vita är under ögonvrån också. Blunda alltid när du gör detta för det är aldrig trevligt att få smink i ögonen :)

Share:

1 Comment

  1. Klara
    16/05/2013 / 08:27

    Superbra inlägg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>