AUTUMN ITEMS

Image 1 of ASOS Satin Pocket Vest

Jag har länge varit på jakt efter ett snyggt siden linne att ha under koftor. Gillar att detta linne fanns i både beige och vinrött. Kostar bara 25 pund också.

Image 4 of ASOS Midi Dress with Off Shoulder

Cocktail-klänningar som går till precis ovanför knäa är otroligt snyggt och väldigt smickrande. Jag har funderat på att köpa en ett bra tag nu, den här klänningen från ASOS egna kollektion är löjligt prisvärd och värd att chansa på att den passar, kostar bara 28 pund (!)

Image 1 of A Wear Blouson Sleeve Shirt

Älskar blusar och köper ofta nya, bästa plagget på höst och vintern! Jag gillar detaljerna på blusen. Denna kommer från A Wear och kostar bara 35 pund.

Image 1 of Lipsy VIP Embellished Shoulder Prom Dress
 Image 1 of Lipsy VIP Embellished Shoulder Prom Dress

Festklänningar är ett måste även på vintern. Jag älskar verkligen Lipsy och har nog säkert 15 festklänningar från dem. Den här klänningen tyckte jag var väldigt söt och snygg, gillar att den finns i olika färger beroende på vilken look man vill ha! Min favoritmodell på klänningar är att de är tajta och figursmickrande upptill och vippiga nedtill, tycker de ser riktigt snyggt ut med en tweed kappa och heels.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>