AMAZING EYE MAKE UP INSPO

Jag har använder inte instagram men jag har ändå appen för att ibland titta på olika användare som ofta postar inspirationsbilder. Jag har hittat en favorit som samlar massa olika eye make up bilder på sitt konto, alla ägare av bilderna står på varje bild :) Nu har jag lust att bara sitta och sminka mig i några timmar haha! :)

I do not use instagram but I have a account where I follow some people that post alot of inspiration pictures. I have found a favourite that collects different make up images. All the owners of the pictures are written on each picture. After seeing all of these pictures I am in the mood to start doing my make up for hours haha! :)

Share:

2 Comments

 1. Nisha
  23/03/2014 / 11:56

  Du borde börja instagramma dina underbara inspo bilder eller ta tillbaka inspo bloggen? Ögongodis på hög nivå!

  • Louise Adolphson
   24/03/2014 / 01:35

   Nisha: Jag har funderat på det, men sedan tänkte jag att det gör bloggen mer unik att samla alla bilder här :D kanske skaffar instagram dock :P kram Louise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>