2013

Varmt klädd med min fina jacka, varför pälsen ser så liten ut på denna bild är för att man kan knäppa in pälsen om man fryser extra mycket så det blir som en pälskrage på insidan också :) Det rosa som sticker fram är ett paraply som jag håller under armen haha! Alltid välförberedd ;)

Hej babes! Tycker det känns otroligt skönt att det är 2013 och att det är ett nytt år fullt med nya möjligheter. Tog nästan inga bilder alls från nyårsafton men hittade i alla fall den här bilden från precis innan tolvslaget. För första gången på hur många år som helst så åkte vi för att se fyrverkerierna i närheten av slussen. Det var så mysigt att skåla i champagne och titta på dem, fast var lite snålt med fyrverkerier haha :P Även om 2012 var ett bra år så känns det skönt att lämna det bakom sig och satsa ännu större och mer på detta år :)

Share:

2 Comments

 1. Therese
  03/01/2013 / 07:17

  Hej Louise! Förlåt att jag frågar ännu en gång men exakt vad är det för modell på fin balenciaga? Har du rose gold city giant 12 studs eller lyckats köpa en med 21′ ?
  Tacksam för svar! Kram

  • Louise Adolphson
   03/01/2013 / 01:44

   Therese: Ingen fara :) Jag har stora nitar (21) på alla Balenciaga väskorna som jag har :) Det finns 21 fortfarande men väldigt svårt att hitta! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>