WINNER OF WELEDA HANDCREAM

Jag vill såklart skicka en Weleda handkräm till er alla som deltog i tävlingen men var tvungen att välja 5 vinnare.

Dessa 5 vann en handkräm:

EmelieHej Louise! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en handkräm, när det börjar bli höst och kallt torkar hela jag upp, ansiktet är lättare att komma ihåg att återfukta men jag glömmer oftast bort mina stackars händer, brukar sluta med att de spricker och börjar blöda :/ Vore underbart att ha en sådan här i väskan och undvika detta! Jag hoppas allt är bra med dig, älskade ditt inlägg om Sofi Fahrmans nya bok, du är väldigt inspirerande och din attityd har verkligen förändrats till det bättre i ämnet (läst bloggen lääänge haha). Kram!

Elin - Jag har följt din blogg nästan sedan starten och jag älskar dina recensioner och skönhetstips som gör att jag vågar testa något efter att du lagt ett gott ord.
Då vet jag att det kan vara värt! Toppen ju!! Nu har jag ju haft problem med torra händer året runt så länge jag kan minnas och jag har aldrig hittat någon riktigt bra handkräm. Det skulle vara underbart om denna lilla rackare fick komma hem till mig och förhoppningsvis ge mig lena och vackra händer! Stor kram från Elin

Tove - När man som jag arbetar inom vården och dagligen både spritar och tvättar händerna överdrivet många gånger blir torr och irriterad hud något man får leva med! Därför skulle en ny handkräm verkligen vara räddningen :) För övrigt gillar jag innehållet i din blogg starkt och har följt dig under flera år! Bra och utförliga recensioner på spännande produkter och inspirerande bilder. Kram

Cilla - Jag vill vinna för att varje år då det blir vinter så tittar jag ner på mina händer och tänker “vafan kommer allt blod ifrån?!” Inser sen ganska så snabbt att det är vinter halvår och då spricker hela mina händer upp för dom blir så torra. Har prövat massor med handkrämer och har alltid vantar. Skulle behöva en som funkar att ha i väskan och som återfuktar ordentligt! :D

E - Jag vill jättegärna vinna denna handkräm eftersom jag: 1. Verkligen behöver köpa en handkräm (tänkt göra det länge nu men glömmer bort det och använder min bodylotion istället). 2. Jag älskar så naturliga och “rena” produkter som möjligt. 3. Jag jobbar extra inom vården och spritar händerna var femte minut (som blir torrare än torrast). Ja, jag skulle bli vääldigt glad om jag vann! :)

 

Jag har nu mailat till alla ni som vann. Till ni som inte vann, en ny tävling kommer redan imorgon med massor av härliga vinster :D Så misströsta ej, fler chanser kommer! :) Kramar!

Share:

1 Comment

  1. ledsen flikka
    24/10/2012 / 06:48

    men glooooooooooooosssybox?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>