WINNER OF SHAMBALLA BRACELET

Olivia Palermo i shamballa armband

 

Vad roligt att så många av er gillade Shamballa armbandet och det var riktigt svårt att välja en vinnare. Vill egentligen skicka ett Shamballa armband till alla er!! Till alla ni som tävlande men inte vann idag kan jag berätta att jag snart kommer lotta ut ett till Shamballa armband samt ha flera grymma tävlingar med Dermalogica, Weleda, Mirabling, Thomas Peter Roth och Jofama inom kort!! :)))

 

Vinnaren av Shamballa armbandet från LuxuryDetails blev Nicole med denna kommentar:

 

Hej Louise! Jag har följt din blogg sedan du började blogga och jag läser den hela tiden. Jag vet inte om du minns men jag kom fram till dig inne på Cuckoo i London och sa hur mycket jag gillade din blogg. Vill inte låta freaky men jag älskar din blogg och alla dina skönhetstips :D får alltid massa inspiration och har börjat lyssna massor på hiphop sen du började blogga om det, speciellt rick ross, boss som du brukar skriva haha :D mina favorit är också bmf efter jag såg den på din blogg! finns massor av kommentarer här som låter som de borde vinna men jag varför jag borde vinna är för att du verkligen inspirerat mig till mycket, jag planerar flytta till london och ditt senaste inlägg om rökning inspirerade mig att vara stark sedan jag slutade röka i februari då jag hade rökt i fem år, jag ska ha armbandet på höger hand som motivation att hålla mig rökfri! Och se swag ut i london :D Massa kramar Nicole

 

Grattis Nicole! Jag kommer att maila dig inom kort.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>