Will you buy it?

Style A to Zoe
I will. Jag har inte riktigt bestämt mig vad jag tycker om Miss Rachel Zoe. Man vet inte mycket mer om henne än att hon har en riktigt fet garderob, springer på alla visningar, stylat Nicole men fortfarande stylar Mischa och Lindsay, att hon har ätstörningar (och enligt rykten uppmanar andra att banta sig ner till Size Zero) och skriver tre rader för Cosmoplitan varje månad. Men (ett stort men) vart kommer hon ifrån? Det känns som innan Nicole Richie visst ingen vem hon var, vet någon vilka tidningar hon skrivit för (förutom förutom YM-magazine) eller någon annan hon stylat (förutom Mischa & Co)? Jag gör det inte i alla fall.
Därav vet jag inte riktigt om man ska gilla henne eller inte, fast jag gillar hennes bohemiska stil och vad hon gjorde med Nicole (klädmässigt) var ju grymt. Så jag antar att det lutar åt gilla mer än ogilla.
Att hon släpper en bok nu i höst är ingen nyhet, jag kommer nog köpa den bara för att jag är nyfiken, kommer ni?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>