WHERE IS THE FAT FREE DRINKS.

starbucks

 

Något som jag inte unnar mig ofta är frappuccino strawberry men någon gång ibland är okej :)

Gillar egentligen inte att dricka kalorier, inte alkohol heller, dricker aldrig vodka och sånt. Om jag ska unna mig att dricka då får det bli goda drinkar annars skippar jag hellre, gick ut i lördags men skippade att dricka helt kan ha kul ändå. Tar en paus från festandet nu fram tills Dora kommer på onsdag, ska bli så himla kul att hon kommer :) Nu ska jag fixa mig och gå till Harrods, kram!

 

 

 

Share:

2 Comments

  1. Ania
    28/02/2011 / 04:47

    Blir f

  2. johannamoilanen
    28/02/2011 / 10:31

    Mums!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>