WELCOME TO THE WORLD.

 

Gaaaah jag är så stressad, idag har jag varit hos Ann Charlotte på Shine Stockholm, fixat naglarna och pedi french, varit och spraytannat mig som vanligt hos Jessica på Hötorgskliniken, gjort massa ärenden och fixat massor inför imorgon. Jag började packa för nästan en vecka sedan och är fortfarande inte klar och känner mig inte alls klar för att åka. Men men, vi får se hur allt går, håll tummarna för mig att allt går bra haha :D

Anyway nu ska jag fortsätta att packa, fixa och lyssna på rick ross ;) Bloggar mer sen, kram!

Share:

3 Comments

 1. mihan
  19/02/2011 / 10:28

  kan du inte l

 2. johannamoilanen
  19/02/2011 / 12:00

  jag

 3. baby me
  20/02/2011 / 12:24

  undrar bara vart du f

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>