WELCOME TO LDN.

ldn

Många av er vill se mer av London, well jag kan visa er denna bild som jag tog från mitt vardagsrumsfönster tidigare idag haha! Bara att njuta av Londons underbara väder, åska, spöregn, extremt blåsigt och mörk himmel bjöds det på idag. Det blev uppehåll under ett litet tag så jag sprang till tesco för att handla men precis som jag gått in i butiken så började det vräääka ner regn igen, så var fast där inne i typ en kvart innan jag kunde springa hem igen! Nu har det äntligen lugnat ned sig med regnet iaf…

Share:

3 Comments

 1. Johanna
  26/05/2011 / 10:43

  ser inta alls ut som chelsea…ser lite ghetto ut, eller iaf i utkanten av “chelsea” kanske du inte

 2. Cecilia
  29/05/2011 / 03:52

  Jag diggar l

 3. i..
  02/06/2011 / 12:03

  jag tycker att du bor fint iaf, lucky girl… hoppas att det g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>