WEBSITE

För lite mer än ett år sedan så bytte jag över till en egen hemsida och det var det bästa jag gjort sedan jag startade bloggen. Känns så skönt att slippa Devote och deras hemsida, att äntligen få bestämma själv hur ens design ska se ut och allt annat med hemsidan. Men det är inte alltid det lättaste att göra själv, jag till exempel kan designa och rita upp en bild på hur jag vill ha det men sen har jag inte en aning om hur jag ska progamera för att det ska se ut så. Så för ca ett och ett halv år sedan kom jag i kontakt med Preo Sweden, de hjälpte mig att programera hemsidan precis som jag ville ha den och fixade ett väldigt bra skydd mot att ta bilder från bloggen.

Så jag kan rekommendera Preo Sweden om ni behöver hjälpa med att starta upp er egna hemsida, blogg, webshop, behöver designhjälp och/eller progamering. Jag ordnade så ni läsare får 25% rabatt på alla tjänster som ni beställer genom min blogg :)

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>