WAVES

Jag hade med den här bilden i mitt inspirations-inlägg igår och tänkte skriva ihop en kort liten guide hur man får till denna frisyr. Detta är en otroligt lätt frisyr att göra. Först delar man upp benan med en spetsig kam, sedan använder man volumaster eller mini-volumaster i hårbotten (dock ej de övre lager för det får ej synas). Efter det tuperar man väldigt lätt i hårbotten absolut inte för mycket för det sliter på håret. Efter det kan man fixera med lite lätt hårspray eller volmgivande torrschampo i sprayform. Jag föredrar torrschampo i detta läge. I nästa steg så använder man stora värmespolar. Ifall man inte har stora hårspolar kan man ha lite tjockare med hår på varje hårspole, detta gör så att håret blir mer vågigt och mindre skarpa lockar. Jag låter alltid värmespolarna sitta i extra längre då det inte direkt sliter så mycket på håret, dock är det viktigt att man fäster dem ordentligt så det inte gör ont i hårbotten!

När man tar ut hårspolarna sprayar man lite hårspray. När håret är svalt och hårsprayen har “torkat in” så borstar man försiktigt ut lockarna. Man kan även separera lockarna med fingrarna och bara kamma ut översta lagret. Sedan avslutar man med en glans givande hårspray! :)

Share:

1 Comment

  1. M
    11/10/2012 / 11:41

    Kan inte du göra en videoblogg och visa hur du stylar håret med värmespolar? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>