Wanna plump it?

Mitt favorit lipplumping-gloss
Många av er frågar, kommenterar och undrar över mina fylliga läppar.
Ja de är naturliga (inga sprutor får komma nära mina läppar!!), ja jag använder lipplumping och nej jag putar inte med dem. Där fick ni de tre vanligaste frågorna besvarade. Lip plumpingen jag använder är otroligt grym, den bästa jag någonsin provat. Ja tro mig mina kära läsare, jag har provat allt, allt, allt. Freeze, DuWop, Lip Fusion, Sephoras egna, Benefit “Cosmetics Lip Plump”, Laura Mercier Lip Plumper, Philosophys lip plumpers, ja ni förstår bilden av hur stor min samling med läppglans med förstorande effekt är. Det tråkiga är att man kan inte pumpa läpparna med ett gloss. Det som händer är att det är irriterande ämnen (mer i vissa och mindre i andra) i läppglanset som skapar en allergisk reaktion som gör att läpparna bli lite svullna. De blir alltså inte större utan bara tillfälligt svullna. Och de få glossen som faktiskt får läpparna att svullna blir det inte ens fint med. Det finns dock ett gloss som faktiskt håller måttet, de blir svullna men faktiskt ganska snyggt svullna. Det krävs dock att man har på minst 5 tjocka lager på helt rena och torra läppar. Har man något under lip plumpingen funkar det inte, spelar inte roll vilket märke eller sort det är.

Min favorit kommer i alla fall från Skin Doctors, som tydligen ska ha grymma anti rynk krämer också vad jag har hört. Den kostar runt 350 kronor och finns att köpa på NK.
Rekommenderar den varmt till alla som vill få lite härliga svullna läppar.

OBS! Använd bara lip plumpingen när du verkligen behöver den. Jag som missbrukat lip plumpingi flera år känner inte ens att det sticker längre, därav ger det inte alls samma effekt som på läpparna som inte är “vana”.

Spara

Share:

8 Comments

 1. Anonymous
  24/01/2008 / 08:04

  Tack ska du ha ;) *springer till NK*

 2. Sanja
  24/01/2008 / 10:30

  Kanske n

 3. victoria
  24/01/2008 / 10:37

  Haha, vad roligt att folk sitter och skriver fr

 4. felicia
  24/01/2008 / 11:37
 5. katla
  24/01/2008 / 11:58

  tack f

 6. Lovisa
  24/01/2008 / 02:09

  Tack, j

 7. smile
  24/01/2008 / 05:59

  Jag har fortfarand einte fattatvad man g

 8. Mirnesa
  26/01/2008 / 01:12

  jag anv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>