Walk in the snow.


Bild från nyår

Har precis kommit hem från en långpromenad. Känns som jag måste komma igång igen, har skyllt på kylan alldeles för länge nu. Inget mera pjåsk nu ;) Handlade hem massor med frukt och läkerol så nu blir det nyttigt värre hehe. Har satt mig i soffan och myst ner mig bland kuddarna, rätt skönt att vara själv ibland faktiskt. Vara själv med sina tankar och bara ta det lugnt, skriva, pyssla om sig själv. Nu börjar jag dock sakna min baby lite, vill att han ska komma hem snart. Ska ha The Hills maraton tills han kommer hem, kanske upptäcker jag vilket svin Spencer är eftersom ni blev rätt upprörda när jag sa jag gillade Heidi och Spender ;) Jag gillar bara när par som har problem motbevisar världen och finner sin egen lycka, men de kanske bara är fejk som många av er skrev!

Share:

4 Comments

 1. mikaelayanni
  10/01/2010 / 08:53

  vilken cool

 2. Sabina
  10/01/2010 / 09:11

  sk

 3. eamb
  10/01/2010 / 11:10

  hej, j

 4. agneswrotethis
  11/01/2010 / 05:15

  gud vad vackra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>