UPDATE SOLAR BOOSTER

Idag testade jag Dermalogica solar booster, skrev om produkten i det här inlägget. Jag har dock den tidigare varianten med spf30 som jag köpte slutet av förra sommaren. Men den som säljs detta år är spf50, vilket inte är något negativt, desto högre SPF desto bättre :)

Jag blev dock glatt överraskad över hur härligt konsistensen var. Det var en vit, lagom tjock kräm som snabbt adsorberades av huden och lämnade den full med lyster men inte fet. Krämen gjorde heller inte ansiktet vitt efter och den torkade in efter ca 5-10 minuter helt och då hade jag solpuder över. Den var även väldigt dryg jag tog en rejäl klick men det räckte även till hela halsen. Doften var relativt neutral men en lätt “solskyddsfaktor-doft”. Jag gillade även att flaskan var så pass hygieniskt, föredrar det mesta framför burkförpackningar eller stora krämtuber. I butik och olika webshoppar så kostar den 559:-, men när jag tittade runt på nätet så hittade jag på Lyko för bara 479:-. Så det är ett mer prisvärt alternativ.

Jag ger den 5/5 i betyg!

Share:

1 Comment

  1. Frida
    04/06/2013 / 05:21

    Tack för tipset! Letat jättelänge efter en bra solskyddsfaktor som inte är för fet och klibbig! Kram Frida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>