TR

 

Jag har väldigt svårt för att fatta tycke för nya parfymer. Jag är otroligt kräsen med dofter och har använt samma parfym i sju års tid. När jag första gången doftade Lancomes parfym Trésor in love blev jag glatt överraskad. Den doftar underbart och innehåller fruktiga-blommiga noter. Nektarin, bergamott, persika och päron med en bas av ros och jasmin. En speciell men mycket härlig doft. Jag gillar den verkligen och kommer defintivt fortsätta använda denna. En perfekt doft att köpa till sig själv eller ge bort till en vän, kan inte bli fel.  

 

 

Share:

4 Comments

 1. nicolefredlund
  05/10/2011 / 09:55

  fin blogg :) kika g

 2. Emm
  06/10/2011 / 03:15
 3. Josefin
  06/10/2011 / 05:31

  Jag h

 4. Susanne
  07/10/2011 / 01:50

  Ja, visst har den en underbar doft! Jag brukar k

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>