TOO TIRED TO SLEEP.

me

 

Vet inte riktigt varför jag är vaken, myser runt i min nya silk robe och kollar på Desperate housewives. Är egentligen supertrött, vilket ni säkert ser på bilden, känns som jag skulle behöva sova en hel vecka för att ta igen all stress jag känt senaste veckan. Sömn för mig är heligt, nästa gång någon frågar mig vad min religion är ska jag svara sömn! Sömn är nyckel till det mesta om man frågar mig, vissa kallar det lathet, jag kallar det livsviktigt för att göra det mesta av livet när man är vaken.

Nu väntar minst 12 timmars sömn för mig, alla mina mobiler är på ljuslös, telefonjacket utdraget och datorn skall stängas av. Kram och god natt!

Share:

3 Comments

 1. Jonas H
  29/04/2011 / 11:20

  Hej!

  Visste du inte att det inte

 2. annie
  01/05/2011 / 11:08

  fin blogg :)

 3. emelieflodman
  06/05/2011 / 10:33

  underbar blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>