THIS IS LOVE!

 

Jag är inget överdrivet fan av Black eyed peas låtar, gillar mest just cant get enough för att det är en ultimat London-låt. Många av mina vänner känner nog desamma för den låten då det alltid spelas på klubbarna vi gick till (och som jag jobbade på).

Dock gillar jag det här låten med Will.i.am. och eva simmons. Scenen där en tjej står med motorsåg är från nattklubben Cirque som vi alltid gick till när jag bodde där!

Cirque är en nattklubb med cirkustema där de har massa olika galna “framträdanden” och på onsdagar har de hiphop kväll. Så jag och mina vänner var på nedervåningen av klubben (detta var på gamla Cirque innan de flyttade) som var stängd för resten av gästerna. Alla utan fergie i black eyed peas där, så de spelade bara massa black eyed peas låtar. Jag och mina vänner blev så sura haha! Så jag gick fram till vår bekant som var dj och sa riktigt högt så alla skulle höra bredvid (även dem i black eyed peas haha!!) “Kan du spela Rick Ross för f*n, not this commerical sh*t” hahahaha. Förstår mig inte på DJ’s som direkt ska spela någon artist låt bara för de kommer till en klubb, de är dem som har bord som borde bestämma musiken, det är ju dem som betalar för allt ;)

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>