THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKIN’

Ett par höga, snygga och svarta boots är ett måste i varje garderob. Man ska investera i ett par som passar till många olika plagg och outfits och som självklart passar ens stil bäst! Om man inte har råd med ett par svindyra Lobos eller liknande så är dessa väldigt bra alternativ.

1. New look mockaboots för ynka 22 pund. Perfekta boots att ha till snygga byxor för en vardagslook. På kvällen när man till exempel ska på middag skulle dessa boots passa bra till ett par tjocka svarta strumpbyxor, en kjol i en mörkfärg samt en söt topp :)

2. River Island wedge boots för 85 pund. Dessa skor är såå coola, skulle vara perfekta till ett par tajta jeans eller byxor i vilken färg som helst. Eller varför inte skinnbyxor för att bryta av mockabootsen med skinnbyxor.

3. Faith Ankle boots för 50 pund. Söta vardagsboots som livar upp i stort sett vilken outfit som helst :)

4. River Island Knee boots för 70 pund. Älskar dessa boots, vore sjukt snygga till en långärmad klänning och svarta strumpbyxor men även till jeans och en snygg topp.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>