THE PERFECT EYE LASHES

I den här videobloggen berättade jag om lösögonfransar som är otroligt bra men som jag sa bara fanns i London, jag hade fel! Jag har köpt med mig massor av sådana här hem från London efter varje resa och har aldrig sett dem i Sverige någonsin! Men igår på NK när jag gick runt bland skönhetshyllorna så ser jag plötsligt mina favoritlösögonfransar, dock var de lite dyrare här än i London. Kostade 75 kronor på NK, i London kostar de 50 kr så inte så stor skillnad. Bor man inte i närheten av NK finns de alltid att beställa fraktfritt från ASOS till billigare pris :) Det jag gillar med just dessa är att de ser naturliga ut, de kommer i tre olika längder så man slipper klippa till dem själv och de är lagom tjocka. Jag använder dock inte limmet som följer med i paketet då det känns som att är ganska så starkt. Utan jag använder ett fanatiskt bra lim, tipsar om det i videobloggen också :)

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>