THE NAKED TRUTH.

me

No make up, no styled hair, no spraytanning, tired…

 

 

Känner mig så himla hängig idag, är inne på min andra Arla Lattedryck för idag. Inte så nyttigt men man får i sig kalcium iaf och typ lika mycket kalorier som att dricka mellanmjölk.

Känner mig helt slut i kroppen fast jag mest tagit det lugnt sedan jag kom hem, ska ta det ännu lugnare fram tills jag åker igen. Ska försöka sova ca 12 timmar per dag. Gör man det i mer än en veckas tid kännar man sig alltid mycket piggare och fräschare. Jag vet att det kan låta larvigt och att de flesta som jobbar heltid (för då hinner man inte sova 12 timmar) blir sura på mig när jag säger så, men det är sant…  

 

 

Im so tired today, not feeling well at all. Right now im drinking my favourite cold coffee drink, its not as good as the one from Starbucks but its the second best thing. Tomorrow im just going to relax and from now on im sleep 12 hours a day, I need my rest. I know many people think it sounds silly when I say I sleep that much but everybody is different and I just need alot of sleep :)

Share:

1 Comment

  1. Ania
    24/03/2011 / 09:39

    J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>